Известие

Collapse
No announcement yet.

Превъртане на километраж!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
    колега Ферарист!ади и аз да се наредя да попитам за моята може ли едно око да я видим на колко по 100 хиляди е!!!!???
    Дами и господа, колата на тоя колега е първата от може би 30-те коли регистрирани в БГ и закачени от мен на диага, която имаше реални километри......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Братле айде като идваш в Сф ми пиши Лс да видим и мойта на колко е и да ти платя накладките
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Е в СФ съм до понеделник сутринта, но кабела не си нося......пък за накладките само ще почерпиш.....неделя ако си свободен.....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Дами и господа, колата на тоя колега е първата от може би 30-те коли регистрирани в БГ и закачени от мен на диага, която имаше реални километри......
          Аз имам доста на реални километри Че даже имам една на 25 000 156-ца от италия Просто беше карана служебна в някъв огромен дилър и даже не беше регистрирана там аз лично гледах много тъпо Се едно тия дет ги гледате нерегистрирани вътре в летищата
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Е в СФ съм до понеделник сутринта, но кабела не си нося......пък за накладките само ще почерпиш.....неделя ако си свободен.....
            Абе Ники. Как ги познаваш на колко км са? При мен на АлфаДиаг-а на одометър винаги ми показва едни и същи километри. А нали я карам тая кола? Винаги показва 164724 или нещо подобно. А на таблото са ми малко над 130 000
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
              Аз имам доста на реални километри
              Имаш по голямо текучество.....

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                Абе Ники. Как ги познаваш на колко км са? При мен на АлфаДиаг-а на одометър винаги ми показва едни и същи километри. А нали я карам тая кола? Винаги показва 164724 или нещо подобно. А на таблото са ми малко над 130 000
                На одометър ласт реурайтинг какво ти пише, както и на програминг дейта на екуто - това е на първата страница.....

Comment

На одометър ласт реурайтинг какво ти пише, както и на програминг дейта на екуто - това е на първата страница.....
                  На ласт реурайтинг винаги са ми същите километрите както и на одометър. А на програминг дата 98-ма година. Но и на одометър и на ласт реурайтинг май показваше различни километри, но винаги едни и съши. Не се променят. И на двата се повече от това което ми показва на таблото. Единствено с Галлето като я закача си ми показва тези км които пише на километража.
                  Last edited by oem; d.m.y г., 13:21.

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                    На ласт реурайтинг винаги са ми същите километрите както и на одометър. А на програминг дата 98-ма година. Но и на одометър и на ласт реурайтинг май показваше различни километри, но винаги едни и съши. Не се променят. И на двата се повече от това което ми показва на таблото. Единствено с Галлето като я закача си ми показва тези км които пише на километража.
                    Ако не се променят не знам какво да ти кажа.....

Comment

Ако не се променят не знам какво да ти кажа.....
                      Не, все така си седят

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                        Аз имам доста на реални километри Че даже имам една на 25 000 156-ца от италия Просто беше карана служебна в някъв огромен дилър и даже не беше регистрирана там аз лично гледах много тъпо Се едно тия дет ги гледате нерегистрирани вътре в летищата
                        Да не гвовриме за рекорда на Алфа 147 ЖТД при Бобо-855 000,на километраж 130 000
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          Да не гвовриме за рекорда на Алфа 147 ЖТД при Бобо-855 000,на километраж 130 000
                          Олелелеле, от една страна браво на ЖТД-то че е праснало близо милион, ама не ми се мисли какво му е било на собственика и като е разбрал това . Ама как са я взимали незнам, то неможе 1милион да не и личи

Иначе на мойта случайно видях един етикет, върху който е имало друг, но е махнат и се разчита горе доло нещо: 2003год.демек на 5-6години е била на 80к. и е сипано Кастрол, а сега още 5-6год. след това излиза че е минала още 60к. Незнам не ми се струва много невъзможно, ама ми е интересно, искам и аз на тоя уред

Comment

Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщение
                            Олелелеле, от една страна браво на ЖТД-то че е праснало близо милион, ама не ми се мисли какво му е било на собственика и като е разбрал това . Ама как са я взимали незнам, то неможе 1милион да не и личи

Иначе на мойта случайно видях един етикет, върху който е имало друг, но е махнат и се разчита горе доло нещо: 2003год.демек на 5-6години е била на 80к. и е сипано Кастрол, а сега още 5-6год. след това излиза че е минала още 60к. Незнам не ми се струва много невъзможно, ама ми е интересно, искам и аз на тоя уред
                            Абе може и да не личи,то освен това го бяха излъгали некви джамбази,че колата е 2004/съответно бяха трили цифричките от прозорците,беше удряна челно,и т.н.,иначе като цяло колата изглеждаше добре,а и му я беха продали за 15 000 лв.
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщение
                              В Германия за пипане на км. закона предвижда от 3-5 години затвор.
                              Така е прав си, НО влез в немска търсачка или google.de и напиши "tachojustierung" виж, какво или колко сте ти излезе. Да не мислиш, че турските или арабските джамбази пасът трева. На всякъде се връщат километрите. Друг е въпроса до колко се следи това от властите и до колко се санкционира. Моя личен опит с Германия е, че се базикат километрите само на коли за експорт, Но въприки върнатите километри на договора за покупко- продажба фигурират оригиналните км. Сомо че този договор едва ли сте ти го покаже някой автоджамбаз

Comment

Доколкото зная, в Германия, ако се докаже че км. са връщани, си взимаш адвокат и връщаш колата, те ти връщат парите.
                                2014: Deutschland über alles

Comment

Working...
                                X